Herrgårdsfina miljöer för att samla familj och vänner

 

Det finns så många tillfällen i livet som är värda att fira extra fint – tillsammans med den lilla familjen, större släkten eller alla vänner på en och samma gång. I herrgården finns salonger i olika storlekar för alla behov, och vår magasinsbyggnad från 1850-talet är ombyggd för att rymma de riktigt stora festerna. Tänk så skönt att överlåta allt det praktiska till oss på Ruders och själv få tid att fira fullt ut tillsammans med nära och kära. Vår kock och projektledare älskar när det är kalas!

kaffekopp och en assiett med kladdkaka med grädde och jordgubbe
gäster på Ruders som sitter i trädgården och på terassen och äter lunch
  • Födelsedagar, guldbröllop, minnesstunder
  • Baby Shower, Gender Reveal Party, möhippa, svensexa
  • Vackra salonger med gustavianska matsalsmöbler
  • Fantastisk terrass för mingel
  • Festlokal för upp till 100 bordsplacerade gäster
  • Bäddar för cirka 40 övernattande gäster
  • Kreativt kök med fullständiga rättigheter
  • Gott om parkeringsplatser

Fira tillsammans med nära och kära hos oss på Ruders – vi älskar när det är kalas

Fira födelsedagen på Ruders

Gäster som väljer att fira sin födelsedag hos oss på herrgården återfinns i skaran av våra gladaste och mest tacksamma gäster. Det är enkelt att förstå varför. Allt de behöver göra är att berätta för oss på Ruders vilken sorts kalas de önskar sig och skicka ut inbjudan. Och svida om till fest såklart. Resten tar vi mer än gärna hand om. När dagen väl är kommen kan jubilaren fullt ut ägna sig åt att glädjas tillsammans med släkt och vänner.

Vackra bekväma gästrum för långväga gäster

På varje gästlista finns släktingar och vänner som bor en bit bort. Passa på att boka deras boende på Ruders samtidigt som du gör upp planerna för din fest. Om de är beredda att dela rum och tränga ihop sig lite så har vi totalt upp till 40 bäddar att erbjuda. Morgonen efter serveras en enkel frukostbuffé i en av huvudbyggnadens salonger.

glada människor skålar i champagne
flicka slickar sig om fingret efter att ha tjuvsmakat på jordgubbstårta
tårta med siffrorna 60 som dekor

Fin minnesstund efter begravningen

Samlas på Ruders för en fin minnesstund efter begravningen. Vi dukar i någon av herrgårdens salonger och skapar den inramning ni önskar. Köket erbjuder allt från lunch och kaffebjudning med äkta hembakat till måltider med två-tre rätter. För långväga gäster finns vackra rum i såväl huvudbyggnaden och herrgårdsflygeln som i egen villa.

äldre man och kvinna kramas på begravning
dukning med Mon Amie kaffekoppar och en vas med rosor på bordet
sillmackor

Välkommen med er förfrågan

Hör av er och berätta om behov och önskemål. Ruders erbjuder en mångfald av herrgårdsfina miljöer för att samla familj och vänner. Vi ses!